Privacy verklaring Balcaen & Cie NV

Balcaen & Cie NV respecteert de Europese GDPR wetgeving van 25 mei 2018 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. In ons privacy beleid geven we u duidelijkheid over welke gegevens er worden verzameld en welke gegevens door ons worden gebruikt. 

Ons privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Balcaen & Cie NV en niet van derden. Door gebruik te maken van onze website www.balcaenfencing.be accepteert u ons privacy beleid.

E-mail - Contact

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons stuurt, kan het zijn dat wij die berichten opslaan. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/ of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.

Cookies

Onze website www.balcaenfencing.be maakt gebruik van “First party cookies”  om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/ of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten. U kunt ervoor kiezen om de cookies wel of niet te accepteren. Het is mogelijk dat sommige functies en –services op onze website, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

Balcaen & Cie NV  verzamelt en gebruikt persoonsgegevens enkel voor klanten- en leveranciersbeheer (o.a. klantenadministratie, werkplanning, offertes, facturatie, technische – commerciële inlichtingen)

Derden

De informatie wordt enkel op onze eigen server opgeslagen en niet met derden gedeeld.

Veranderingen

Dit privacy beleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website www.balcaenfencing.be. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze site, kunnen leiden tot wijzigingen in ons privacy beleid. De meest up to date versie van ons privacy beleid staat altijd op onze website. Wij raden u daarom aan om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens (naam, email, adres, telefoonnummer) worden verwerkt op basis van toestemming indien u gebruikt maakt van ons contactformulier.

Indien u een klant bent zullen wij uw persoonsgegevens (naam, email, adres, telefoonnummer, woningkenmerken, rekeningnummer) verwerken op basis van een contractuele overeenkomst.

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens. Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende emailadres info@balcaenfencing.be

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

Balcaen & Cie NV - Tennisdreef 19 - 1780 Wemmel - Tel: 02 460 44 35 – info@balcaenfencing.be

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).